E 4 ianuarie, anul Domnului 2009, in Constanta sunt aproximativ -2 grade Celsius si ninge. Prin ziare se vehiculeaza ca azi ar fi cea mai geroasa zi de pana acum din aceasta iarna, cu -20 grade Celsius la Miercurea Ciuc.

Atunci de ce dracu’ au oprit astia caldura? De ce in cea mai calduroasa camera sunt doar 20 de grade, iar in camera de lucru tastez la 15 grade? E din cauza ca fura ucrainienii din gazele noastre? A ramas vreo vaca intepenita pe teava de apa calda? E vreun complot sa ne faceti sa consumam bauturi alcoolice ca sa ne incalzim, sau macar sa nu mai simtim frigul?

Am cautat informatii despre cauza congelului si peste tot bate vantul. Ziaristii locali nu si-au revenit dupa petrecerea de revelion, siteurile inca arata 31 decembrie. De furnizorul de energie termica nici nu mai amintesc, ultimele anunturi sunt din 2007. Cele doua televiziuni locale ar putea fi o sursa de informatii, dar cine se mai uita la televizor?!

Brb, ma duc sa imi pun manusi.

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Afara ninge linistit, si-n casa-i frig de mori”

 1. Jorjel zice pe :

  Update: Dupa 2 zile fara pic de caldura, la 15 minute dupa ce am scris articolul au dat drumul. Oare citeste cine trebuie? :))

 2. Jorjel zice pe :

  Stire PrimaTV: “Ca in evul mediu – jumatate din locuitorii Constantei stau de 2 zile in frig”.

  Motivul: Avarie dupa avarie…

 3. G zice pe :

  hai ma…ca dupa 2 zile de tremurat serios si golit bufetu’ de vin si tuica….au inceput sa dea caldura….sper sa nu-i laud prea devreme:(((

 4. Jorjel zice pe :

  S-ar putea sa ii fi laudat degeaba. Dupa vreo ora de apa “calda” rece, iar s-a oprit de tot. 🙁

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress