Acest articol este unul lipsit de metafore, mistouri ieftine si injuraturi subtile.

Deschid de dimineata siteurile de stiri, sperand sa citesc ca politistii rutieri corupti din Constanta au fost condamnati cu executare, si aflu ca Michael Jackson a decedat. Regele muzicii pop, superstarul, omul de show ne-a parasit la varsta de 50 de ani din cauza unui smooth criminal: stopul cardiac, cauzat probabil de analgezicele puternice luate pentru durerile de spate. A lasat mostenire melodii precum “Thriller”, “Earth Song”, “Billie Jean”, “Smooth Criminal”, “The Way You Make Me Feel” si multe altele, vandute in sute de milioane de copii in intreaga lume.

Fetele mai slabe de inger nu rezistau in fata emotiilor care le copleseau atunci cand concerta si lesinau, toti baietii incercau sa imite figura cu picioarele pe varfuri, o mana intre picioare si cealalta in sus si celebrul: “Uu!”. Pe la showuri de talente erau multi care il imitau pe MJ, altii au inceput cu un stil asemanator cariera muzicala sau au adoptat diferite parti din coregrafiile lui sau stilul vocal.

Orice ar zice orisicine despre viata lui personala, nu ne pasa. Ca a facut si a dres este irelevant. La fel ca si in cazul lui Mihai Eminescu, genialitatea consta in ce a creat, nu in ce a facut in privat.

Odihneasca-se in pace!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “A murit Michael Jackson”

 1. G zice pe :

  copii din lumea intreaga sunt in siguranta :))))

 2. Jorjel zice pe :

  Asshole! Chiar daca preotii catolici se bucura ca nu mai au concurenta, macar azi incearca sa pastrezi bancurile pentru tine… 😀

 3. G zice pe :

  ma…imi pare rau pt artist…dar ala murise cu multi ani in urma….azi a murit doar omul care profita de pe urma artistului

 4. andra zice pe :

  ma,boule esti bou

 5. Jorjel zice pe :

  Boule care esti! 😀 G, iti faci fani pe aici… 😛

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress