14
apr
Din seria:

De acum si legal. Pe scurt, s-a aprobat un act prin care SRI poate intercepta comunicatiile de orice fel ale unei persoane. Nu ca nu ar fi fost tehnic posibil si pana acum, doar ca nu era legal. Eu am observat ca sunt observat de mai multi obervatori, insa acum prezint si dovezile. Asadar priviti ultimii 100 vizitatori intr-o zi de luni, in jurul orei 15, si va uimiti:

Sa analizam pozele:
Cancelaria Primului Ministru – Tariceanu e fratele cel mare, ma priveste de sus. Si vad ca stafful sau e mereu pus pe treaba.

National Customs Authority – La dracu’! S-au prins astia ca fac schimb de informatii cu strainatatea. Autoritatea Nationala a Vamilor imi intercepteaza bitii si bytii trimisi in afara, desfac pachetul, iar pe cei gasiti cu 1 logic mi-i confisca.

Uti Group Srl – cu ajutorul acestora au pus stapanire si pe camera mea web. Ma intreb pe unde prin casa mai sunt camere instalate… Doggy?!

National Commission For Statistics – am cotrobait prin documentele lor, insa nu am gasit sectiunea in care m-au incadrat. Cred, totusi, ca Institutul National de Statistica m-a trecut la “websiteuri inutile”. Pentru aceasta, le multumesc!

RNC – e clar, de acum stiu toate datele despre mine. Era mai simplu totusi sa imi vada hi5u’, nu?

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara – nu stiu unde e rolul dumnealor, dar presimt ca apartamentul meu o sa fie retrocedat catre fostii proprietari. Asta in conditiile in care locuiesc in el de cand a fost construit blocul. Nu-i nimic, mai presimt si ca parintii o sa mi-l dea inapoi.

Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei – pfff, un articol despre prostia in Romania daca mai scriu, si am zburat de la serviciu, ma dau afara din casa si imi mai spun ca de fapt am fost adoptat. Ca sa nu mai pot lua apartamentul de la parinti.

…sau oamenii care lucreaza in acele institutii chiar au prea mult timp de pierdut si citesc prostii pe net?

9 Comentarii la “Sunt monitorizat!”

 1. Statul te urmareste! -- In-Cult Blog zice pe :

  […] Sunt monitorizat! […]

 2. Ion de la tara zice pe :

  In anul 1970 un cetatean da telefon la securitate si informeaza ca vecinul lui mananca icre negre si cere sa se afle de unde are icre negre.
  In 1980 acelasi cetatean informeaza ca vecinul sau mananca icre. A se afla de unde are icre.
  In anul 1989 acelasi cetatean informeaza ca vecinul mananca. A se afla de unde are mancare.

 3. Focus zice pe :

  Nu stiam ca Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara s-a mutat la Brusseles. Informati-l si pe nea Gigi Becali !!!

 4. Jorjel zice pe :

  :)) Focus, cred ca esti primul care s-a uitat mai atent pe imagine. Oricum, neconcordanta stim de unde apare. Ma mai trezeam si eu uneori ca am IP de Belgia. Daca ma prindea securitatea, vai si-amar de capul meu!

  PS: Nea Gigi parca are “glob”, nu? Nu ne dau consilierii dumnealui niste sfaturi imobiliare? ­čśÇ

 5. Interceptarea comunicatiilor la examene | In-Cult Blog zice pe :

  […] Sunt monitorizat! […]

 6. Elisabeta zice pe :

  Las─â drag─â,c─â nu e╚Öti singurul to╚Ťi suntem montoriza╚Ťi.Bucur─â-te c─â nu e╚Öti singurul.S─â vezi c├ónd o s─â ne pun─â cipul.Atunci ce mai zici?
  Ia,ia s─â te v─âd:Minte-m─â!Minte-m─â frumos!
  ╚śi folose╚Öte ╚Öi diacritice rom├óne╚Öti c─â deformezi limba rom├ón─â.
  E,ce s─â-i faci ,,Realitatea e un loc dr─âgu╚Ť,dar nu a╚Ö vrea s─â tr─âiesc in ea!,,.

 7. Jorjel zice pe :

  Am avut niste experiente neplacute cu diacriticele atunci cand am schimbat hostingul si m-am lasat pagubas. ­čÖé

  Daca tot ai zis sa te mint: abia astept sa ne implanteze cipurile! ­čśŤ

 8. Elisabeta zice pe :

  A╚Öteapt─â,a╚Öteapt─â.Ai grij─â ce-╚Ťi dore╚Öti c─â ╚Ťi s-ar putea ├«ndeplini.

 9. Elisabeta zice pe :

  Elaborare si monitorizare proiecte Phare

  Multe ├«ntreprinderi cu potential de dezvoltare ├«si v─âd cresterea ├«ncetinit─â datorit─â accesului dificil la surse de finantare. Pentru sprijinirea micilor afaceri cu potential de dezvoltare Uniunea European─â si Guvernul Rom├óniei creaz─â diferite fonduri de finantare nerambursabile. Accesul la aceste fonduri este conditionat de elaborarea si prezentarea unei cereri, proiect care de regul─â include o cerere, un plan de afaceri, un studiu de marketing, o analiz─â financiar─â si un grafic de derulare a ├«ntregului proiect. Experienta noastr─â ├«n elaborarea acestor documente v─â poate ajuta s─â depuneti astfel de cereri de finantare iar dup─â aprobarea finant─ârii v─â putem sprijini ├«n monitorizarea derul─ârii lor. Am elaborat ┼či/sau monitorizat peste 15 proiecte de finan┼úare Phare, printre care:

  Denumire si cod proiect
  00 PH 1508 Perfecţionarea utilizării resurselor umane, in contextul integrării sistemelor informatice si de management si promovării de noi tehnologii de organizare si management.
  Scopul si localizarea proiectului Dezvoltarea Resurselor Umane, Regiunea Nord Vest, Baia Mare, Zal─âu ┼či CLuj
  Rezultatele proiectului Sprijinirea perfection─ârii resurselor umane in implementarea unor sisteme informatice si de management integrat.
  Rolul Orgman SA Solicitant, aplicant ┼či manager proiect
  Costul proiectului 51,486 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire si cod proiect
  00 PH 1656 Perfectionarea utiliz─ârii resurselor umane, in contextul restructurarii industriale a societatii TEXTILE TRICOTAJE SC Satu Mare.
  Scopul si localizarea proiectului Dezvoltarea Resurselor Umane, Regiunea Nord Vest, Satu Mare
  Rezultatele proiectului Sprijinirea perfecţionării resurselor umane in implementarea unor sisteme informatice si de management integrat.
  Rolul Orgman SA Elaborare ┼či management proiect
  Costul proiectului 19 554 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire si cod proiect
  00 PH 1904 Elaborarea, implementarea ┼či certificarea Sistemului de management al calit─â┼úii conform ISO 9001:2000 ├«n 4 ├«ntreprinderi din Baia Mare, Baia Sprie ┼či Dej
  Scopul si localizarea proiectului Sprijinirea unui num─âr de 4 ├«ntreprinderi, in elaborarea, implementarea ┼či certificarea Sistemului de management al calit─â┼úii conform SR EN ISO 9001:2000. Regiunea Nord Vest, Baia Mare, Dej, C─ârbunari si Baia Sprie
  Rezultatele proiectului Certificarea ISO 9001:2000 a celor patru societăţi comerciale
  Rolul Orgman SA Solicitant ┼či management proiect
  Costul proiectului 34.912 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire proiect Dezvoltarea societ─â┼úii comerciale Romavis Seini prin achizi┼úia ┼či punerea ├«n func┼úiune a unui echipament de produc┼úie nutre┼úuri. Regiunea Nord Vest, Seini, jud.Maramure┼č
  Scopul si localizarea proiectului Sprijinirea societ─â┼úii Romavis Seini ├«n dezvoltarea societ─â┼úii prin achizi┼úia unui echipament pentru nutre┼úuri combinate necesare dezvolt─ârii activit─â┼úii de cre┼čterea puilor. Regiunea Nord Vest, Seini, jud.Maramure┼č
  Rezultatele proiectului Ob┼úinerea finan┼ú─ârii, achizi┼úia ┼či punerea ├«n func┼úiune a echipamentelor.
  Rolul Orgman SA Elaborare ┼či management proiect
  Costul proiectului 184.000 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire proiect Calificare si perfecţionare resurse umane la Confstar SA Baia Mare
  Scopul si localizarea proiectului Promovarea capitalului uman din Confstar SA Baia Mare prin calificarea unui număr de 120 angajate si perfectionare/formarea/dezvoltarea abilităţilor de lucru pentru alte 129 angajate. Formarea unui centru de perfecţionare continuă a resurselor umane. Regiunea Nord Vest, Baia Mare, Dej, Cărbunari si Baia Sprie
  Rezultatele proiectului Rezulatatele prev─âzute const─â ├«n ob┼úinerea finan┼ú─ârii ┼či calificarea ┼či perfec┼úionarea personalului societ─â┼úii
  Rolul Orgman SA Elaborare proiect ┼či partener
  Costul proiectului 67.455 EUR
  Proiect ├«n curs de implementare ┼či monitorizare ├«n cursul anului 2006
  Denumire proiect Promovare capital uman la Phoenix România Carei
  Scopul si localizarea proiectului Promovarea capitalului uman din Phoenix Rom├ónia Carei prin formare intern─â a unui num─âr de 185 nou angaja┼úi ┼či formarea/dezvoltarea abilit─â┼úilor lor de lucru. Constituirea centrului de perfec┼úionare continu─â a resurselor umane Phoenix.
  Rezultatele proiectului Rezulatatele prev─âzute const─â ├«n ob┼úinerea finan┼ú─ârii ┼či calificarea ┼či perfec┼úionarea personalului societ─â┼úii
  Rolul Orgman SA Elaborare proiect
  Costul proiectului 50.604 EUR
  Proiect ├«n curs de implementare ┼či monitorizare ├«n cursul anului 2006
  Experien┼úa noastr─â ├«n acest domeniu ne permite s─â abord─âm proiecte de Phare de Coeziune Economic─â ┼či Social─â ┼či s─â putem trece la proiecte specifice fondurilor structurale.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Pagini
 
E criza
 
Am si sponsori
 
Taguri
 
Articole inculte, cele mai...
©2011 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress