Surprinzator, DA! Spre deosebire de ultima experienta teatrala, cea din acest weekend a fost de nota zece pe linie.

A inceput cu – ori suntem studenti, ori nu mai suntem?! – pretul redus al biletului, doar 10 lei. A continuat cu prestatia excelenta a actorilor Teatrului de Stat Constanta si comportamentul publicului, culminand cu ropotul de aplauze in picioare. Comedia “Sa ne razbunam, iubito!” se pare ca a atras foarte mult tineret constantean, lucru remarcat si de spectatorii cu mai multa experienta de viata.

Ma tem insa ca stagiunea din aceasta toamna se va incheia cu “Bolnavul inchipuit“. Pentru cei care apreciaza arta si vor o seara sau mai multe de relaxare, mai au la dispozitie si Festivalul International al Muzicii si Dansului (sau Festivalul International de Opera si Balet) de la Constanta. Programul il puteti citi pe ConstantaBlog, si doar informativ va pot spune ca preturile sunt intre 15 si 25 lei, iar cu reducere 8-10 lei. De asemenea, Teatrul Agon – situat in Piata Ovidiu – pune in scena spectacole ocazional.

Asadar, scena culturala constanteana nu este moarta. Ba mai mult, bucuria de a urmari un spectacol cuprinde si generatia clubbing. Sa existe speranta sa mai culturalizam din inculti?

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 7 Comentarii

7 Comentarii la “Mai merg tinerii la teatru?”

 1. Elisabeta zice pe :

  Sa existe speranta sa mai culturalizam din inculti.

 2. Jorjel zice pe :

  @Elisabeta: Asa intrebare, asa raspuns, nu? 😀

 3. Alexa zice pe :

  Da, ei merge la teatru. In timp v-om rezolva cu succes problema incultilor 😀

 4. Jorjel zice pe :

  @Alexa: Ja, ja, das is gut! 😀

 5. Elisabeta zice pe :

  Jorjel zice pe November 22nd, 2010 la ora 11:54 am :

  @Elisabeta: Asa intrebare, asa raspuns, nu?

  Jorjele,dar am uitat să adaug ceva,sau să completez cu ceva:,,Speranța e cea mai infidelă amantă a omului,te înșeală zilnic,dar trebuie să trăiești toată viața cu ea,,.Din punctul meu de vedere și testat și practic de mine,cum se spune despre dragoste că:,,dragostea e un sentiment care se naște și moare,,,cam așa e și cu speranța,,,din păcate e cam pe moarte,iar dacă nu e pe moarte speranța,cu siguranță e pe moarte societatea românească din toate punctele de vedere,adică criză morală,financiară,etc..Prin deducție logică sociatatea românească e formată din noi oamenii,adică noi românii,deci prin urmare,dacă mai există speranță pentru unii,pentru că pur și simplu așa le place lor să viseze cu ochii deschiși și să-și imagineze cai verzi pe pereți care nu au nici o legătură cu realitatea,societatea românească e pe moarte(avem crize de toate feurile și genurile),societatea fiind formată din oameni,oamenii sunt pe moarte,speranța fiind o idee inventată de oameni pentru a trece peste greutăți,în concluzie și cu ajutorul logicii moare omul,moare și speranța……………….Apropo am fost la teatru anul ăsta și într-una din reclamele publicitare pe care și le făceau pentru piesa de teatru scria clar pentru cei care nu suportă glumele,distracția,etc.oferită de piesa de teatru respectivă,se simt jigniți sau atacați de ceea ce poate oferi publicului aceea piesă de teatru,să nu se prezinte la teatru.Și mi s-a părut genial.Deci a căzut și teoria ,,Clientul nostru,stăpânul nostru,,!Așa și cu valoroșii aștia de pe blogul tău,nu le convine valea.AAAAAAAA și au fost totale ambele piese de teatru pe care le-am văzut în vara asta,chit că mi-am asumat riscul să mă simt jignită,atacată,etc.,a meritat.De fapt nu mi-am asumat nici un risc,m-am dus din proprie inițiativă,plăcere și voință.ȘIIIIIIIIIIII de unde pun emoticoane,că tot nu mă lămuri până acum?

 6. Jorjel zice pe :

  Vezi aici cum poti sa pui emoticoane.

  Arta nu e menita sa jigneasca, eventual doar sa satirizeze. 🙂

 7. Elisabeta zice pe :

  Da,da ai dreptate tu Jorjele într-o oarecare măsură.Unii se simt jigniți din orice,așa că……….Vrei să-ți postez practic?
  Minte-mă!Minte-mă frumos!

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Pagini
 
E criza
 
Am si sponsori
 
Taguri
 
Articole inculte, cele mai...
©2011 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress