STOOOP! Strangeti instalatiile luminoase din vitrinele magazinelor, opriti luminitele de pe bulevarde, dati afara oamenii de zapada si falsii Mosi Craciun din mall-uri, anulati spectacolele si concertele si lasati porcul sa petreaca linistit de revelion!

Steaua sus rasare!

Conform unor astronomi ce au reconstituit, cu ajutorul unui software specializat si foarte precis, bolta cereasca asa cum arata acum peste 2000 de ani, a existat intr-adevar o lumina extraordinara, semnul divin asteptat de magi. O conjunctie a planetelor Venus si Jupiter este cea mai probabila explicatie pentru “steaua calauzitoare” ce i-a condus pe acestia catre micutul Iisus.

Am ratat Craciunul anul acesta

Luand ca punct de reper Evanghelia dupa Matei, astronomii au stabilit ca acea conjunctie planetara a avut loc in data de 17 Iunie, anul 2 inaintea erei noastre (pentru ca daca as fi zis Inainte de Hristos ar fi fost impropriu). Asadar, 25 Decembrie ramane doar o data arbitrar aleasa pentru sarbatorirea Nasterii Domnului Iisus Hristos, el fiind de fapt in zodia Gemeni, si nu Capricorn. Asa ca anul acesta am ratat Craciunul. Ramane pe anul viitor sa fim mai vigilenti.

Din horoscopul GEMENI pentru azi

“Spre seara, un prieten de familie va da o veste neplacuta. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul.”

Ne pare rau, Iisus, dar se pare ca Parintii Te-au declarat mai tarziu. Ma rog, e de inteles, Tatal Tau e o fiinta foarte importanta si ocupata, iar pamantenii au vrut sa Te fereasca de rele. Inca o data, ne cerem scuze pentru confuzia creata. Te rugam sa nu trimiti potopul asupra noastra, avem deja criza financiara. Multumim! Pace!

Sursa: Telegraph

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “Iisus nu s-a nascut in Decembrie!”

 1. oana zice pe :

  Eu o sa citez pe cineva pt ca nu am acum timp sa cercetez mai amanuntit, asadar:
  “iata argumente ca Nasterea a FOST la 25 decembrie.

  1.Recensamantul lui Cezar August a avut loc la 25 decembrie anul 754… de la fondarea Romei… ne aducem aminte vechiul calendar roman.

  2. Sf. Ioan Gura de Aur spune…in omilia de la Antiohia din ziua de 25 decembrie anul 386 dupa Hristos ca…citam…in Apus,la Roma,nasterea se serbeaza la 25 decembrie, dupa codicii din arhivele Romei care spun cand s-a facut primul recensamant.

  3.Fericitul Augustin spune ca Nasterea Domnului respecta data reala a nasterii si este fixata in ziua a 8-a a calendelor lui ianuarie…..daca tinem seama de neindreptarea calendarului…..e clar ca iese 25 decembrie.

  Mai cititi prin Liturgica Ortodoxa si lasati balivernele savantilor…nauci. Si eu pot presupune ca in vechime porcul zbura si pestii trageau care cu lemne… dar…. sa fim seriosi”
  Multumesc pentru atentie.

 2. Jorjel zice pe :

  Nu m-ai convins. 😛 Nu ca ar conta neaparat cand s-a nascut, important e ce a realizat. Si o sa iti aduc in curand contraargumente.

 3. Danz3l zice pe :

  “Te-au declarat…
  Tatal Tau…” tot cu litere mari si pt Iisus 😛

 4. Jorjel zice pe :

  Da, mi-au scapat. Ma gandeam ca oricum o sa ard in iad, asa ca nu stiam sigur daca mai are rost sa scriu cu majuscule. 😀

  Multam!

 5. Dovezi ca Iisus nu s-a nascut in Decembrie | In-Cult Blog zice pe :

  […] cum spuneam aici, si cum probabil unii dintre voi stiau deja, Iisus Hristos nu s-a nascut in decembrie (probabil ca […]

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Pagini
 
E criza
 
Am si sponsori
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2011 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress