Nu, din pacate nu imi apartine termenul “mutologie“. Aceasta noua stiinta a fost inventata si perfectionata de specialista Diana Spranceana (ha, ce nume “rimant”) de la siteul feminist mai jos surprins in imagini. Lasand la o parte balbaiala degetelor – imortalizata de asemenea in a doua imagine ca sa nu ne inchipuim ca prima greseala a fost doar o intamplare nefericita, mitologia populara e un pleonasm de toata frumusetea. Femeie isteata si experta in mutologie, autoarea articolului ar trebui urmatita de sefi sa vada pe ce dau banii din gand in gand.

PS: Multumesc studentei eminente Oana pentru ca nici ea nu se uita doar la poze.


 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 11 Comentarii

11 Comentarii la “Dragobetele in mutologia romaneasca”

 1. andra zice pe :

  asta e ca faza cu gaina:
  daca alerg prea incet ma prinde si zice k sunt proasta
  daca alerg prea repede poate nu ma mai prinde
  asa ca mai bine ma impiedic… 😛

 2. cip zice pe :

  Domnu’ George, ai sarit si peste primele patru cuvinte…Parca nu ar fi buna exprimarea “Echivalentul romanesc a celebrei” – “a” determina substantivul “echivalent”…asadar, “al” ar fi corect. Si mai corect ar fi sa fie rescris tot … nu stiu cum sa-i zic … ca de articol nu poate fi vorba

 3. Jorjel zice pe :

  @Andra: Daca alearga prea incet e curva, prea repede e proasta… 😀 Detalii importante. 😛

  @Cip: Ai dreptate, ramasesem blocat pe mutologie. 😀 Deci 3 dintr-o chestie, daca tot nu putem sa-i spunem articol. 😛

 4. onica zice pe :

  Jorje, sa vedem jumatatea plina (sau goala) a erorii :). Bine ca e doar “mutologie”, ca daca punea “i” in loc de “t”, iesea ceva posibil recomandat pentru a sarbatori Dragobetele :). Enjoy!

 5. Jorjel zice pe :

  @Onica: Si nerecomandat minorilor. 😀 Si de ultima ora am mai primit o varianta de la o persoana draga amandurora (dar mai mult tie, ca esti nevoita 😀 ): “daca inlocuim ‘m’ cu ‘f’ in ‘mutologie’ rezulta stiinta conexa celei enuntate de tine”. 😛

 6. onica zice pe :

  @Jorje: Hihihihihihihi:), pe asta o sarisem:P. Dar care din voi a avut inspiratia asta?:) Pffffffff…minti poluate ce suntem… Si acum, dupa ce te-am mintit…frumos…am zis-Enjoy! 🙂

 7. rainman zice pe :

  minte-ma, minte-ma mumos:

  Stiti bancul cu marmacia? Ma mut, ma mut… si cand ma doare capul ma duc la marmacie.

  Autoarea a mutut-o rau in articolu’ asta.

 8. Jorjel zice pe :

  Eh, mace si ea ce poate. 😀

 9. Yssymo zice pe :

  Greselile alea gramaticale sunt doar “MUTOLOGIA” care U e langa I si probabil ca s-a grabit, iar “URMATITE” la fel, R este langa T si s-a grabit. cu totii mai facem greseli asemanatoare, nu trebuie sa fie un om incult pentru ca a gresit 2 litere intr-un articol. Sunt chiar dezamagit..

 10. Yssymo zice pe :

  @cip, mai bine taci ca te faci de maro. “Echivalentul romanesc a celebrei Valentine’s Day”, se refera la ziua celebra, nu la echivalentul romanesc:|. “Echivalentul romanesc AL celebrei Valentine’s Day”? Ai stat sa cauti prin caietele de romana sau mai stiu eu ce, degeaba. Ai facut o greseala mai mare decat “mutologia” aia.. Merci ca mi-l aprobi Jorjel XD.

 11. Jorjel zice pe :

  @Yssymo, La multi ani!

  Bineinteles ca s-a grabit cand a scris articolul, dar cand esti platit pentru asta parca trebuie putin mai multa responsabilitate. Cand ai un blog personal, poti sa faci ce vrei cu el, nu esti obligat sa oferi calitate decat daca vrei si rezultate sau apreciere. De vrei doar scandal sau milioane de articole publicate pe zi, faci rabat la calitate.

  Si totusi, cum e cu ziua aia? Hai sa simplificam putin:
  “Echivalent a/al Zilei lui Valentin”. Care pe care?

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Pagini
 
E criza
 
Am si sponsori
 
Taguri
 
Articole inculte, cele mai...
©2011 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress