Cinste lor, cinste lor! Cinste cercetatorilor! Un studiu al Universitatii din Michigan releva ca disputele cu partenerul de viata se pot dovedi benefice pentru sanatate. Potrivit acestui studiu, in randul cuplurilor in care partenerii nu reusesc sa-si exprime furia, rata mortalitatii este de doua ori mai mare decat in cazul cuplurilor in care unul din parteneri se exteriorizeaza. Totodata, in cazul celor care prefera sa-si reprime sentimentele de furie, riscul de deces in cazul ambilor parteneri s-a dovedit a fi de cinci ori mai mare decat in cazul celor care se cearta fara sa ezite.

Ce inseamna asta mai exact si de ce ma bucur asa mult? Pentru ca, in eventualitatea in care nu mor in 2035 cand o sa ne trezim cu asteroidul in plapuma, o sa cinstesc un pahar de sampanie in cinstea memoriei voastre, la revelionul din 2100! Cearta moarte n-are! Decat in cazul unui infarct sau crima pasionala…

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 3 Comentarii

3 Comentarii la “Cearta buna, viata lunga!”

 1. andra zice pe :

  si acum stai si te gandesti…e mai bine sa traiesti mai mult si sa te certi ca nebunu, sau sa fie “armonie” bla bla si sa ai linistea ta sufleteasca.. ca tot il cunosti pe valentin sa stii k o sa traiasca mult:D din cauza mea :))

 2. Jorjel zice pe :

  Intr-o relatie in care nu exista probleme, inseamna ca e o problema… 😀

  Daca nu te certi si totul merge bine, la un moment dat intervine rutina si plictiseala si te pomenesti ca auzi “Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit!” :))

 3. La Multi Ani, Femeie! -- In-Cult Blog zice pe :

  […] Si cum este ziua lor, merita sa se distreze. Macar o data pe an, ca in rest avem noi grija sa le tinem ocupate… Insa aceasta idee de petrecere a zilei de 8 Martie a inceput sa fie asociata, pe langa […]

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Pagini
 
E criza
 
Am si sponsori
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2011 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress