Pantaloni! Ah, stai, ai facut-o deja!

Iubiti si cainii vagabonzi? Nu, nu, gata cu iubirea ca s-au invatat. Melodia nu mai e in ton cu realitatea, cum ca maidanezii ar fi “mai cinstiti si mai lorzi”, ba dimpotriva, sunt niste javre jegoase si parsive ce trebuie adunate de pe strazi si, intr-un mod total european, injectate letal prin impuscare cu toporul pe scaunul electric. Asadar Taxi spunea bine ce spunea: “Castrati-ma, castrati-ma! Sau, daca vreti, eutanasiati-ma!”. Da, vrem!

Buuun, acum sa va explic si schimbarea mea brusca de opinie. Azi, pe la ora pranzului, frig mare, ieseam dintr-o scoala si ma indreptam spre casa. Aveam mainile in buzunar, priveam in jos si faceam pasii mici ca sa nu alunec si sa imi rup gatul. Nu am apucat sa merg 20 de metri si ma trezesc cu un caine agatat de picior. Impropriu spus “caine”, mai degraba un urs, ca nu avea nici coada.

Da, al dracului, m-a muscat, miseleste, pe la spate! Fara motiv, fara sa il intarat, fara sa latre si el inainte, fara sa apuc sa iau pozitia de sut in bot si privirea de “Ma musti, te musc si eu!”. Nu, s-a repezit direct la picior! La piciorul meu frumos de dansator, de iubitor de animale si de aparator al drepturilor acestora. M-a muscat, pe mine, cel care cand mergea cu prietenul al carui nume nu-l voi scrie (da, Cara, despre tine este vorba) il linistea si asigura ca nu o sa ii faca nimic rau cainii, ca numa’ gura-i de ei, ca latra sa se incalzeasca, ca din acelasi motiv umbla si in haite de cate sapte. Sa nu te sperii, ca nu musca! Uite ca nu e asa, a trebuit sa aflu pe pielea si pe pantalonul meu! E bine ca nu mi-a dat sangele, mi-ar fi fost teama sa nu turbeze…

Eh, gata cu bunatatea, sprayul paralizant cred ca poate fi folosit la nevoie si pe ei, nu doar pe talhari, tarfe si martorii lui Iehova.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 4 Comentarii

In fiecare perioada a anului trebuie sa iti dai seama ca e momentul sa faci sau sa incetezi sa faci anumite lucruri. Primavara oferi floricele fetelor frumoaselor si mamicilor, vara mai renunti la haine si cresti numarul dusurilor – spre binele tuturor, toamna ar trebui sa porti cu tine umbrela mai des – stii ca exact atunci cand o uiti acasa o sa ploua cel mai tare, si iarna… eh, iarna, ar fi cazul sa realizezi ca trebuie sa renunti la a mai merge cu scuterul!

Da, stiu, George, ca te-ai obisnuit sa mergi cu el peste tot, ca te urci si ai plecat, ca te strecori prin trafic – cu speranta ca nu o sa se strecoare un gipan peste tine – si ca il parchezi usor. Sari de pe el, armezi alarma (ha!), jefuiesti banca si imediat sari inapoi pe el si demarezi in tromba. Da, e foarte util si practic. Ai mers toata vara cu el. Ai avut si o toamna blanda in care ai putut sa te bucuri de libertate, frate, si viata de noapte. Ai putea, totusi, la 0 grade Celsius, sa il lasi pe scuterica sa hiberneze? Eventual sa il mai pornesti din gand in gand ca sa nu ii moara? Bateria, care este.

Nu, nu pot. Asa ca ieri, intr-o zi uscata cu 2 grade la soare, m-am hotarat sa economisesc niste bani si timp si sa plec cu furia rosie sa rezolv treburile pe la banci, casierii si patiserii. Aveam pe mine blugi subtiri, o bluza subtire, o vesta si geaca de baiat rau, adidasi in picioare, casca ce de mult nu mai e etansa, manusile de piele si oole in stomac – de frig ce era. Si am pornit… si rau am facut! Vantul mi-a terminat genunchii si dupa 5 ore de stat in plapuma tot reci erau. Spatele mi-a intepenit, desi de el am avut grija cat de cat. Am intrat in banca si am vrut sa salut o cunostinta, insa nu puteam sa articulez deloc cuvintele. Aveam un zambet tamp si, pe masura ce se dezgheta fata, muschii mi se contractau involuntar. Persoana cu care comunicam nu prea intelegea ce spuneam, desi eu ma straduiam sa fiu coerent, astfel ca s-a incheiat repede conversatia.

Update: Drept dovada ca ieri a fost un pic cam frigulet, astazi a inceput sa ninga. Nu, nu m-am mai incumetat sa ies azi cu scuterica sa fac drifturi pe sosea. Are si inconstienta mea limitele ei.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 4 Comentarii

La cate prostii auzi in mijloacele de transport, de la mistourile ieftine ale baietasilor smecheri – dar prea saraci sa isi cumpere masina, insa ei este nambar uan – si pana la elucubratiile pustoaicelor de liceu, un asemenea afis este impetuos necesar si ne-ar scuti de multa poluare fonica si, mai ales, psihica, daca ar fi impus prin lege si vegheata respectarea lui cu echipe de jandarmi. Desi urasc distrugerea intentionata si stupida a oricarui tip de proprietate, publica sau privata, doar de data asta spun: cinste lor, cinste lor, cinste vandalilor! [Pozat de studenta corespondenta Oana. Multumesc!]

In timpul mersului este interzis calatorilor sa stea de vorba

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 10 Comentarii

Failblog a publicat lista celor mai mari ratari ale anului ce se apropie de sfarsit. Uitati-va si minunati-va! WIN!

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 2 Comentarii
06
Dec

Nu am mers niciodata cu avionul, asa ca nu stiu daca imi place sau nu, insa imi doresc sa aflu. Si ca sa nu mai stau sa caut pe siteul fiecarui transportator ofertele, cum am facut candva, o sa le consult pe toate pe aerolines.

E un site dragut de rezervari online, placut la ochi si usor de utilizat. Poti sa compari preturile tuturor operatorilor pentru diferite curse si sa alegi ce e mai bun. Evident, si ce e mai ieftin. Ce mi se pare interesant e ca daca nu gasesti sau nu te descurci, un consultant poate cauta pentru tine si apoi iti trimite cea mai buna oferta. Pe langa toate informatiile necesare legate de transport, poti accesa si detalii despre atractiile turistice din zona.

Si ca un sfat, fiti cu ochii pe sectiunea de stiri daca vreti sa gasiti superoferte. Spre exemplu, Tarom a pus la dispozitie zboruri catre Salzburg la pretul de 152 Euro calatoria dus-intors, cu transport gratuit pentru echipamentul de schi. Aruncati o privire si pe acolo, daca nu v-ati hotarat inca unde mergeti de sarbatori.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Nu vi se pare ceva ciudat la poza de mai jos? Da, si eu sunt curios la ce foloseste incuietoarea aia de pe mijlocul usii. Sa descurajeze hotii? Sau oare sa inchida si vizorul?

Incuietoare

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 4 Comentarii

Din experienta anilor trecuti stiu ca nu exista “o vacanta perfecta”, mai ales cand sunt chestii care nu depind de tine: vremea, traficul, oamenii. Insa ce poti face tu este sa planifici cat mai bine restul. Da, da, stiu, suna urat sa “planifici” o vacanta, preferi sa fii spontan, sa te duci incontro vezi cu ochii, sa ajungi acolo si abia atunci sa cauti cazare. Eh, cand o sa dormi in gara sa nu ma suni pe mine sa te plangi.

Daca tot e vacanta si vreau sa ma relaxez, in primul rand, si apoi sa ma distrez, aranjez mai intai cu cazarea. Undeva cu partii prin apropiere, sa nu fie nici prea aglomerat si, normal, acceptabil ca pret al zonei si perioadei in care merg. Nu-mi trebuie vila de caramida cu termopane, pat cu saltea terapeutica, iluminat cu becuri ecologice si televizor cu plasma. Vreau doar ceva de lemn, cu baie in camera, un pat si-o patura. Nu-mi iau cu masa inclusa, ca sunt mai mofturos si oricum mananc ca o vrabiuta, cum tot imi spune cineva.

Dupa ce mi-am fixat tinta, urmeaza sa ma gandesc cum ajung acolo. Avion, tren, autocar, masina? In functie de bagaje, de distanta si de grupul cu care merg, fiecare are avantajele sale. Nu cred ca vreau sa ma chinui cu schiurile si claparii prin tren, pe langa rucsacul meu si geamantanul Samsonite XXL al prietenei, plin cu haine de tot felul, inclusiv costum de baie, haine din care nu o sa poarte nici macar jumatate. Dar na, e fata, ce sa-i reprosezi…

Mai trebuie sa gasesc atractiile turistice din zona, partiile cele mai faine, locurile de unde se inchiriaza cel mai ieftin si cine vinde cel mai bun vin fiert. La cea din urma cerinta e nevoie de multa munca de teren. Multa, dar placuta! Pentru toate celelalte, exista Eurosite.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

O sa ti se usuce si o sa cada, hotule care esti hot! Multumiri studentei corespondente, Oana.

Blestemul

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 1 Comentarii

“In kiriez camra la bl. 1,2 fete conditi bune” Fetile, va bagati?

Inkiriez

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 4 Comentarii

Nu e vorba de vampirii aia gay din Twilight, ci de rudele lor apropiate, liliecii. Stiind ca sunt un mare fan al cercetarilor inedite, cineva mi-a recomandat un articol de pe studentie.ro, despre imperecherea liliecilor. Cercetatorii au descoperit ca, asemenea primatelor, si mamiferele inaripate – si nu ma refer la veveritele zburatoare – folosesc gura pentru lucruri mai folositoare si mai placute decat comunicatul. Mai jos aveti si o scurta demonstratie de felatie la inaltime.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 3 Comentarii
Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress